Andreas Teodorsson Art

Freelance illustrator & graphical artist

Sketch of a sipling dragon

The Sipling

Art
Digital

Dom är födda mellan stenbumlingar från fröna av en rönn, utrustade med vingar, steniga fjäll och med den mest underliga svansen; elva rönnlöv längst ut på svanstippen. Dessa drakar är små, men väldigt viga, vilket tillåter dom att dominera dom djupa urskogarna i Skandinavien.

Born between boulders from the seeds of a fallen rowan tree they come from. Equipped with wings, rocky scales and the most special tail; eleven rowan leaves at the tip, these odd dragons are small, but very agile, allowing them to dominate the deep late seral forests of Scandinavia.

Done in Krita.
Time taken: 1 hour.
Released under CC BY-NC-SA 4.0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *